krydstogt destinationer

Krydstogt destinationer

Find dit ideelle krydstogt og bliv guidet igennem de mange tilbud, som er
foreslået nedenunder.

Caribien

Drømmer du om at opleve en rigtig caribisk ø med flotte strande, fantastiske solned- gange og en afslappet stemning. Så er krydstogt i Caribien svaret på dine drømme! Sejl ud fra Florida kyst og rundt om De Caribiske Øer, Caribien byder på en lang række interessante des- tinationer og du kan opleve varme sommertemperaturer hele året rundt, også i en vinterkold periode i Europa! Du kan befinde dig på Barbados for at snorkle, kigge på havskilpader eller du kan tage kursen mod den danske kolonihistorie på St. Thomas. Du kan også vandre rundt på Den Dominikanske Republik, som byder på naturskønne plantager, floder og hyggelige landsbyer. På Grenada kan du opleve gamle vulkanøer, sprudlende vandfald og klare kilder. Nyd de mange strande med palmer og det krystalklare vand og få samtidig et indblik i de forskellige Caribiske øers historie. På en krydstogt-ferie i Caribien venter dig med sikkerhed en enestående rejse oplevelse!

Middelhavet

Skab den perfekte krydstogt- ferie i Middelhavet med dine rejsefælder! Nyd det spæn- dende byliv i Barcelona og udforsk det gamle Rom. Tag afsted på Den Riviera, hvor du kan opleve den sydfranske charme i Cannes og gå langs den flotte havnefront i Mar- seille. Besøg også landskabet på Korsika og de Kanariske Øer i det vestlige Middelhav.

Sejl ud af gondolernes by Venedig og ned til den sydlige livsglæde på Malta. Tag på drømmerejse i det østlige Middelhav og udforsk ruinerne i Pompeji, samt de smukke sandstrande i Kroatien og forglem ej det unikke landskab på de græske øer, Akropolis i Athen og de historiske ruiner i Efesos. Kom på et fantastisk cruise og oplev de mange forskellige sider af Middelhavet.

Nordeuropa

Krydstogter i Nordeuropa. Herunder Skandinaviens frodige fjorde eller Skotlands smukke landskaber – mulighederne er mange! Gå på jagt efter nordlyset og tag på en spændende tur over Norges høje fjælde og vilde gletsjere. De traditio- nelle postruter med Hurtigruten i Norge, har stationer som Bergen, Gei- rangerfjorden, Trondheim, Hellesylt, Ålesund, Lofoten, Tromsø og Kirkenes. Med Hurtigruten kan du nyde den friske, skarpe og rene luft og lade øjnene glide hen over de fortryllende fjorde. Bliv inspireret af det arktiske eventyr og den enestående skønhed på Island, der med sine varme kilder kan tilbyde udendørs swimmingpools. Oplev Færøerne og Orkney-øerne ud for den skotske kyst. Krydstogter i de nordlige farvande er en unik oplevelse i sig selv!

Østersøen

Krydstogt rejser er en ideel mulighed for at opleve Øster- søens Perler og De Baltiske Lande. Nogle ruter vil tage dig med til den smukke by St. Petersborg, heriblandt det berømte Ravkammer, hvor pernelerne er dekoreret med rav og guld. Kom og se Stockholms skærgård sit vidtstrakte havlandskab og oplev bl.a. Estlands hoved- stad Tallinn, hvor Dannebrog, ifølge legenden, faldt ned fra himlen. Se Riga – den skønne havneby, der i dag bærer præg af puls og charme. Besøg Domkirken i Helsinki, som er byens varetegn. København, Kiel og Rostock er ideelle udflugtsmål for de baltiske krydstogter, hvor du kan kombinere afslapning med oplevelser i en kultuhistorisk ramme.

Nordamerika

Et nordamerikansk krydstogt byder på noget for enhver smag. Der venter dig en bred vifte af storby-eventyr, grænseløse skove og uberørt natur. På østkysten kan du nyde New England i den farverige Indian Summer og besøge fascinerende byer som New York, Boston, Quebec City og Montreal. Turen går også videre mod sydøst og der kan du blandt andet opleve et autentisk sydstatskrydstogt i South Carolina. Du kan også sejle ned langs Mississippifloden og komme tæt på den amerikanske drøm, eller kigge nærmere på højdepunkterne i Florida, som Miami, Fort Lauderdale, Everglades og Florida Keys. Vestkysten lokker ligeledes med alle former for attraktioner. Byen Vancouver som ligger mellem bjergene og havet, er afgjort en af USA’s smukkest beliggende byer. Byen Seattle er også omgivet af skøn natur og en af Amerikas hyggeligste storbyer. En rundrejse i Californien er absolut også anbefalelesværdigt, hvor San Francisco, Los Angeles og San Diego er nogle af de mest ikoniske og berømte byer i USA.

Hawaii

Mange drømmer om en tur til Hawaii – lad denne drøm blive en realitet på et krydstogt! Et krydstogt på Hawaii giver dig et indblik i en unik kultur og fantastisk natur hele året rundt i varme temperaturer. I alt består det hawaiianske øhav af 137 vulkanske øer, hvoraf de otte er beboede. På hovedøen Oahu, kan man slentre langs de berømte strande i Waikiki, og bestige vulkanen Diamond Head. På Hawaii har du mulighed for at snorkle og samtidig se på farverige fisk. Du kan svømme med delfiner og følges med et par havskilpadder på vej ind til fastlandet, eller du kann nyde den storslåede udsigt over Honolulus Aloha Tower. Det er også værd at tage en tur til Volcanoes National Park eller besøge Mauna Kea bjerget. Hawaii-øerne har meget at tilbyde, og er absolut et besøg værd!

Alaska

Et krydstogt i Alaska er en storslået oplevelse for alle naturelskere – Den 49. Amerikanske stat giver dig vild natur med høje bjerge og enorme skove. Alaska byder på mere end 80.000 kilometer kyststrækning langs Stille- havet, hvilket giver dig opti- mal udsigt fra søsiden om bord. I hovedstaden Juneau kan du komme ud til den fan- tastiske National Park, Glacier Bay, hvor der er fire bjergkæder med mere end 100 gigantiske gletschere. Det bedste tidspunkt at tage på krydstogt i Alas- ka er mellem juni og september. På denne måde kan du opleve en masse spændende forlystelser som du ellers ikke har adgang til. I delstaten hersker der en vidunderlig kontrast mellem de imponerende gletsjere, maleriske fjorde, tætte skove og blomstrende sommerlandskaber. Kom og udforsk inuiterne og hvis du er heldig kan du på vejen møde hvaler, søløver, bjørne og ørne.

Sydamerika

Tag på rundrejse i Sydamerika og lad dig rive med de latin- amerikanske rytmer og beta- gende natur. Oplev tango og temperemant i Buenos Aires og samba og show i den pul- serende by Rio de Janeiro. Gå på opdagelse i de eksotiske landskaber, den vilde natur og farvefyldte markeder og oplev en fascinerende kultur og his- torie samt musikalsk vitalitet.

Sydamerika er et særdeles velegnet feriemål, fordi kontinentet er omgivet af Stillehavet mod vest og den nordlige og østlige del af Atlanterhavet. Syd- amerika byder også på en række forskellige klimaer, hvor du blandt andet kan opleve de tropiske regnskove og sandstrande i Brasilien eller de snedækkede Andesbjerge og ikke mindst Sydamerikas sydlige punkt – Tierra del Fuego (Ildlandet), hvor verdens længste bjergkæde ender. Et krydstogt i Syd- amerika er en overvældende rejse, som du vil huske for resten af dit liv!

Asien

Asien er verdens største kontinent og grænser op til Det Arktiske Ocean, Det Indiske Ocean, Stillehavet, Sortehavet og Bosporus- strædet. Her svirrer luften af krydderier fra de mange gaderestauranter og fascinerende markeder. På Asiens floder er der rig mulighed for at tage på krydstogt. Du kan fx. sejle på Yangzte, Mekong eller Den Gule Flod og komme helt tæt på de gyldne pagoder og de gamle buddhistiske og hinduistiske templer. Med sine idylliske øer og unikke Thai strande, kan du opdage en helt anden verden, fyldt med flotte kontraster og mystiske atmosfærer. Kina, Hong Kong, Vietnam, Taiwan, Sydkorea, Singapore og Thailand, er blot nogle af destinationerne, som venter på at blive udforsket. Asien byder på en unik blanding af nyt og gammelt. De moderne bygninger, historiske ruiner og velbevarede paladser, er alle elementer der bare bør opleves.

Dubai og Orienten

Tag på en fantastisk rejse til Dubai og oplev de bedste seværdigheder. Alt fra kridhvide sandstrande til ultramoderne bygninger og prangende shoppingcentre som er fyldt med mange designerbutitikker. Oplev fx. Burj Khalifa der med sine 828 meter er verdens højeste skyskraber. Dubai har altid en masse spændende projekter.

I Orienten kan du opleve en magisk verden fyldt med gamle vindtårne og traditionelle arabiske markeder. Opdag skatterne i Egypten, de maleriske havne, spektakulære ørken landskaber, farvestrålende bazarer, som bringer fortællingerne fra1001 nats eventyr til virkelighed. Et orientalsk krydstogt tager dig ud til de eksotiske Arabiske Emirater; Muscat, Oman, Abu Dhabi og Bahrain, med moskeer, oaser, store ørkener og bjergkæder. Du kan treffe de fredfyldte biduiner, besøge Det Røde Hav, Egyptens pyramider, Israels religiøse seværdigheder, eller Jordans korsridderborge og kongerigets rosenrøde klippeby, Petra. Tag på luksuskrydstogt i Dubai og Orienten og mød en perlerække af vidunderlige kulturoplevelser undervejs.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *