Kombinere badeferie med krydstogt

Kan jeg kombinere badeferie med et krydstogt ?

Er du en af dem, der vil have det hele med, når du er på ferie, og derfor vil kombinere badeferie og krydstogt? Så er der gode nyheder. Det er nemlig fuldt ud muligt at kombinere badeferie og krydstogt, og der er en række forskellige måder at gøre det på.

Den simpleste er selvfølgelig at bestille et krydstogt med et skib, der har pool på dækket, så man kan bade og skylle sig, mens man for eksempel sejler gennem det smukke caribiske hav, men en pool er selvfølgelig ikke det samme som en af de virkeligt smukke caribiske strande, som vi alle drømmer om, når det regner i november i Danmark. Og dem er der heldigvis også gode muligheder for.

For eksempel er det ofte muligt at besøge en af de mange lækre strande på de destinationer, hvor skibet stopper, og på den måde få badeferien med på krydstogtet. I programmet for et krydstogt vil du ofte kunne se om der er tid og mulighed for at få lidt badeferie med, når skibet ligger i havn.

Planlæg krydstogt med badeferie

Er du en af dem, der ikke er tilfreds med en enkelt eftermiddags badeferie her og der, kan du planlægge at fortsætte din ferie efter krydstogtet er overstået eller tage nogle dage tidligere til krydstogtets start by.

Hvis du vælger denne måde at sikre dig en badeferie og et krydstogt på samme ferie, er det selvfølgelig vigtigt, at du sørger for, at du også kan finde en god strand i en af byerne. Heldigvis er det sjældent et problem på de fleste krydstogsdestinationer, der ofte er udvalgt blandt andet på grund af et behageligt klima.

Badeferie på destinationen

Har du fundet den helt rigtige strand, og ligger den netop i nærheden af der, hvor dit krydstogt begynder eller ender, er der intet i vejen for, at du indkvarterer dig på et lokalt hotel og nyder en badeferie, når du alligevel er rejst hjemmefra.

Det skal du selvfølgelig aftale med dit rejseselskab, som ofte kan hjælpe med for eksempel hotel og lignende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *