Krydstogt Caribien

Hvad er prisen på et krydstogt til Caribien

For mange er det lidt af en drøm at komme på et rigtigt krydstogt. Og skal det være helt rigtigt, skal et krydstogt selvfølgelig foregå i Caribien, hvor solen næsten altid skinner, og de lange dage på havet afbrydes af besøg på smukke øer med lange, vidunderlige strande.

Men for de fleste, er der alligevel især et enkelt spørgsmål, der presser sig på inden bestilling:

Hvad er prisen på et krydstogt i Caribien?

Desværre er det ikke helt simpelt at give en konkret pris på et krydstogt i Caribien, da det kommer an på rigtig mange ting. Selvfølgelig de basale spørgsmål som rejsens længde, kahytstørrelse og lignende, men der er også stor forskel på, hvad der er inkluderet i prisen på et krydstogt.

All inclusive eller pay-as-you go

Prisen på et krydstogt i Caribien afhænger som sagt af mange ting, og for at finde ud af, hvad regningen i sidste ende løber op i, kan det være en god ide at tjekke, hvad man får for en given pris.

Er den pris et rejsebureau eller rederi angiver all inclusive, altså inklusiv al mad og drikkevarer, eller skal man købe alting separat. Det vil udgøre en stor forskel på prisen.

Ofte kan man på krydstogter i Caribien købe forskellige pakker, der giver for eksempel ret til mad og drikkevarer, men ikke alkohol, eller pakker, der giver adgang til visse typer alkohol, mens de mere eksklusive mærker eller typer, skal købes ved siden af.

Det samme gør sig gældende i forhold til for eksempel udflugter og lignende, hvor guidede ture hos nogle selskaber er inkluderet, mens de hos andre skal tilkøbes.

Den laveste pris er ikke altid lavest

Med andre ord, er det en god ide at sætte sig ind i, hvad der egentlig er inkluderet i prisen på et krydstogt til Caribien, inden man vælger. Det er nemlig langt fra sikkert, at det billigste krydstogt faktisk også er det billigste, hvis man udregner den endelige pris inklusiv underholdning, mad og drikkevarer og andre ferietilbud.

Og når man så har fundet den rigtige pris på det rigtige krydstogt, kan man endeligt gå i gang med at glæde sig til den helt store oplevelse, som et krydstogt i Caribien altid er!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *