Billigste krydstogt

Hvad er det billigste krydstogt ?

Drømmer du om at komme på krydstogt, men kan du som de fleste mennesker ikke bare bestille uden at skele til prisen, leder du måske efter et billigt krydstogt. I så fald er der en række ting, du skal huske på, for krydstogter, der umiddelbart ser billige ud, kan vise sig at være dyrere end de ser ud.

 

Det betyder ikke, at du skal droppe søgningen, for med et par gode råd på vejen, kan du sikkert finde et krydstogt, der passer både til dine drømme og din pengepung.

Kig på det med småt

Når du leder efter et billigt krydstogt, er det vigtigt, at du husker at læse ”det med småt.” For eksempel skal du huske at undersøge, hvad prisen på et krydstogt inkluderer.

Nogle gange er billige krydstogter nemlig ikke så billige som de ser ud, fordi du for eksempel skal betale for udflugter, drikkevarer og lignende udover det, som et krydstogt i sig selv koster. Derfor er det vigtigt at holde øje med, hvor meget prisen på et krydstogt inkluderer.

På mange krydstogter er der for eksempel forskellige prisklasser, der giver adgang til forskellige typer mad og drikkevarer. For eksempel udelukkende kaffe og the eller ikke alkoholiske drikke.

Hvis du ikke planlægger at drikke andet, er det selvfølgelig en fin måde at spare penge på, men det kan hurtigt gå hen og blive dyrere end først beregnet, hvis du skal tilkøbe drikkevarer under turen. Det samme gælder for eksempel udflugter, underholdning og andre oplevelser, der ikke altid er iberegnet prisen.

Kig på dagsprisen

Når du leder efter et billigt krydstogt på nettet, kan det derfor for eksempel være en god ide at udregne, hvad dagsprisen er, inklusiv mad, drikke og lignende, og på den måde vil du bedre kunne sammenligne de forskellige tilbud på markedet. Det samme gælder selvfølgelig flyrejse til afgangsdestinationen og hjemrejsen, som ikke altid er inkluderet.

Hvis du ved, hvad du gerne vil have, hvor du gerne vil rejse hen og hvor længe, er det relativt simpelt at sammenligne og på den måde sikre sig, at du får det billigste krydstogt, der samtidig lever op til alle dine forventninger om en dejlig tur på havet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *